top of page

Over ons

Ons verhaal

43641691_10160881927755057_6430396877765

Hoi, ik ben Frauke Molen. Mama van 2 kleuters en plusmama van een tiener. 

Acht jaar geleden afgestudeerd als master in de psychologie. Enkele jaren geleden ging ik bijstuderen (bachelor kleuteronderwijs) en ging ik aan de slag in het kleuter- en lager onderwijs. De onvoorspelbaarheid van het onderwijs maakte dat ik enkele jaren gelegen de overstap maakte naar een job als verantwoordelijke van een kinderdagverblijf, om dit te combineren met mijn job als zelfstandige. Vanaf januari '22 spring ik helemaal in het ondernemerschap en ben ik zelfstandige in hoofdberoep.

Ik werk als psycholoog en daarnaast run in de studio en Wobbelturnen®. 

Het (intussen internationale) beweegconcept Wobbelturnen® richtte ik in 2017 op. De sport wint nog dagelijks aan populariteit. Meer dan 3 jaar lang gaf ik in Malderen lessen wobbelturnen voor zowel kinderen als volwassenen. Eind 2019 kwam er ook het aanbod voor jongere kinderen (The Baby Box) en in 2020 stond het jaar in teken van groeien. Ik volgde extra opleidingen en studies (o.a Personal trainer) en waagde de spannende stap om een pand aan te kopen en het aanbod van activiteiten voor ouders- en kinderen uit te breiden.
Dit ga ik uiteraard niet alleen doen. Maar met hopelijk heel wat gelijkgezinde ondernemers, die een aanbod hebben passend binnen de filosofie van studio We-Time. 

Ik geniet nog elke dag van de momenten waarop ik ouders- en kinderen kan laten verbinden, bewegen, grenzen verleggen. Als mama of papa heb je soms je handen meer dan vol met je job, huishouden en kids dat je naast dat alles ook wel wat me-time verdient. En dat wil ik jullie graag bieden. Met daarnaast ook een flinke portie we-time, samen met je kind of kleinkind. Even de smartphone aan de kant, geen kookpot op het vuur die je aandacht vraagt of rondslingerende to-do lijstjes. Nee gewoon even samen zijn en verbinden. Genieten en groeien. Jij - Wij - Jullie - Ik. 

Tot gauw

Frauke 

WE-PARTNERS

Bij We-Time sta ik en jij er niet alleen voor. Een fijn team van professionele mensen met elk zijn specialiteit en capaciteit zorgen ervoor dat er voor jou zeker een aanbod is dat bij jou (en je gezin) past.

Zelf ook een WE-partner worden?

Dat kan, heb jij een aanbod dat past binnen onze filosofie van We-time / Me-time of Kids-time neem dan zeker contact op.

20200905-So%20Fientastic%2062020-5_edite
Sofie Turcksin
bottom of page